1 | Z očištěných, umytých, osušených a vykostěných kuřecích prsou stáhneme kůži, osolíme, pomoučníme a ze všech stran opečeme na másle do zlata. |
2 | Opečené prsa podlijeme trochou horké vody, přidáme husí játra v celku a upečeme do měkka. |
3 | Během pečení poléváme vypečenou šťávou. Upečené prsa a játra vyjmeme ze šťávy a šťávu přecedíme přes hustý cedník. |
4 | Porce kuřecích prsou podáváme obložené horkou chřestem a řezem upečené husích jater. Šťávu podáváme zvlášť v misce. |
5 | Jako přílohu podáváme žampiónovou rýži nebo brambory pečené na másle a zeleninové saláty nebo rozličné kompoty. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.