1 | Cuketu omyjeme a nastrouháme nahrubo. Dáme do cedníku, posolíme, necháme vypotit a vymačkáme vodu. Cibuli nakrájíme na jemno a na olivovém oleji osmahneme, přidáme propláchnutou rýži, promícháme. Přidáme 2 dcl bílého vína, necháme za stálého míchání vypařit alkohol, alespoň po dobu 2-3 minut. |
2 | Přidáme nastrouhanou cuketu, česnek, osolíme, opepříme a postupně budeme přilévat zeleninový vývar. Za stálého míchání vaříme rýži do měkka. Po uvaření dáme hrnec bokem, vmícháme nastrouhaný parmazán, špetku chilli a tymián. |
3 | Podáváme s hoblinkami parmazánu a skleničkou dobrého bílého vína. Dobrou chuť 🙂 |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.