Tento druh úpravy rýže si zamilují hlavně milovníci pálivých a pikantních jídel. Jedná se o velice jednoduchý, rychlý a opravdu chutný způsob úpravy rýže.
1 | Na oleji si osmahneme nakrájenou cibulku a velmi najemno nakrájenou chilli papričku. |
2 | Smažíme, dokud cibulka nezhnědne. |
3 | Přidáme nakrájenou červenou papriku, případně jinou zeleninu a mícháme asi 5 minut. |
4 | Následně přidáme dlouhozrnnou uváženou rýži a osmahneme společně s cibulí. Mícháme. |
5 | Jakmile je vše hotovo, servírujeme. Teplou rýži podáváme s osmaženou cibulkou a čerstvými bylinkami. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.