1 | Kostky uvaříme v hrnci se zeleninovým vývarem, novým kořením a bobkovým listem, poté scedíme a dáme stranou. Nakrájíme si cibulku a česnek na jemno. Troubu předehřejeme na 180°. |
2 | Na pekáček vyložený pečícím papírem dáme uvařené kostky odmaštěné olejem, ochucené paprikou, sojovkou, pepřem a solí a posypeme cibulí a česnek, dáme do trouby a pečeme alespoň 40 minut, občas podlejeme. |
3 | Zelí nastrouháme nebo nakrájíme na malé kousky, vložíme do hrnce a přidáme horkou vodu, kmín a necháme pár minut podusit do změknutí. Podle chuti osolíme, případně přidáme cukr. |
4 | Podušené zelí a hotové křupavé výpečky servírujeme nejlépe s karlovarským knedlíkem. Dobrou chuť! |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.