Jednoduchá exotická indická pochoutka. Krémová, středně pikantní a extrémně voňavá. Servíruje se s indickým chlebem naan a rýží.
1 | Předehřejeme troubu na 220 stupňů. |
2 | Ve velké míse promícháme dýňové kousky, cibuli, olivový olej, 1/2 hrnku italské strouhanky, tymiánu a modrého sýru. Dochutíme solí a pepřem, přendáme směs do plechu na pečení. |
3 | Pečeme v předehřáté troubě dokud vrchní část oříškově nezhnědne, 35 až 40 minut. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
skolka
1.12.2017 @ 10:20
Další zajímavý recept z dýně 🙂
Janka10
2.12.2017 @ 8:35
To nemá chybu! 😛
kája
(neregistrovaný uživatel)18.1.2018 @ 2:22
Skvělý recept!!
Rene
22.3.2018 @ 18:10
Pekna alternativa…
Karol
22.3.2018 @ 18:26
Jako pěkné, ale já bych raději viděla v tomto receptu masíčko 🙂