Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Aljašská treska s batáty a zeleninou

Aljašská treska s batáty a zeleninou
  • HLAVNÍ
  • GALERIE
  • author Tvůj kuchtík: nace
  • Čas přípravy: 15min
  • Doba vaření: 30min
  • Porce: 2
  • Kuchyně: Česká
  • Kategorie: Ryby
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 10.10.2020
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Recept na aljašská treska s batáty a zeleninou si zvládnete připravit doma. Aljašská treska s batáty a zeleninou je recept, který si zamilujete. Pokud nevyzkoušíte, tak neuvěříte.

Suroviny

  • Aljašská treska

  • 4 ks Aljašské tresky
  • koření na ryby
  • Suroviny (2 porce)

  • 2 ks batátů
  • olivový olej
  • 1/2 lžičky soli
  • čerstvě namletý pepř
  • 1 lžička mletá paprika
  • Příloha

  • Mrkev
  • Paprika
  • Česnek
  • Poznámka autora

    Treska aljašská (100 g)
    Energetická hodnota 234 kJ
    Bílkoviny 12 g
    Sacharidy 0,5 g
    Tuky 0,4 g
    Vláknina –

     

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

Troubu předehřejte na 180 °C. Batáty očistěte škrabkou na brambory a odstraňte z nich nožem všechny nedokonalosti a nečistoty. Ostrým nožem batáty rozpulte a nakrájejte na proužky. V míse je následně smíchejte s mletou paprikou, olivovým olejem, solí a špetkou pepře.

2

Obalené batáty rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem a pečte v předehřáté troubě při 180–190 °C 30 – 35 minut dozlatova.
Spolu s batáty vložte do trouby Aljašskou tresku, kterou předtím posypete pouze kořením na ryby.
Do trouby doporučuji dát zároveň i česnek rozpůlený na půlky a případně mrkev na kolečka.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: batáty, ryba, zelenina
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

Přidat komentář

K receptu: Aljašská treska s batáty a zeleninou

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Rybí filety s jednoduchým salátem
  • Filety ze pstruha na smetaně
  • Pečená štika na ruský způsob
  • Rybí filé v aspiku
  • Kapr dušený na paprice
  • Karbanátky z rybího masa

Další podobné

  • Perkelt z mražené ryby
  • Kapr s kaparovou omáčkou
  • Grilované ryby v alobalu s houbami

Nejvíce se líbí

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    5

  • Ruský boršč

    4

  • Hrnečkový perník od našich babiček

    4

  • Velikonoční mazanec jako od babičky

    3

  • Cibulový koláč
    Cibulový koláč z trouby

    2

  • Koláč z čerstvých fiků

    2

Nejvícekrát v oblíbených

  • Avokádový dip

    1

  • Karbanátky z trouby

    1

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    1

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Zavřít reklamu