Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Rybí filety s jednoduchým salátem

Rybí filety s jednoduchým salátem
  • author Tvoje kuchařka: Xenia
  • Čas přípravy: 15min
  • Doba vaření: 15min
  • Porce: 2-3
  • Kuchyně: Česká
  • Kategorie: Ryby
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 17.12.2020
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Recept na rybí filety s jednoduchým salátem si zvládnete připravit doma. Rybí filety s jednoduchým salátem je recept, který si zamilujete. Pokud nevyzkoušíte, tak neuvěříte.

Suroviny

  • Rybí filety podle počtu lidí
  • Olej
  • Bramborový škrob
  • Sůl
  • Čínské zelí
  • Kukuřice z konzervy
  • Olivový olej
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

Pokud nemáte rádi rybí filety, protože vám jejich chuť připomíná bláto, pak se vám tento recept bude líbit. Toto jídlo je výborné, levné, rychlé a chutné, je potřeba ale přesně dodržet čtyři důležité zásady. Chlazené nebo rozmrazené rybí filety důkladně (první zásada) osušíme obrouskem – ryby musí být opravdu úplně suché. Lehce nasolíme a/nebo posypeme oblíbeným kořením.

2

Na talíř vysypeme bramborový škrob a osušené ryby v něm opatrně obalíme tenkou vrstvou. Na pánvi mezitím rozpálíme olej. Druhá zásada je, že filety klademe na rozpálený olej (v rozumném množství tak, aby se na oleji zprudka opekly, ne tak, aby v něm plavaly.)

3

Nakrájíme čínské zelí, smícháme s kukuřicí z konzervy. Až na talíři pak lehce zakapeme kvalitním (třetí zásada) olivovým olejem, mírně posolíme a promícháme. Čtvrtou a poslední zásadou je, že zatímco salát je lepší studený, ryby vám budou chutnat nejlépe podávané přímo z pánve – křupavé a teplé.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: chutné, jednoduché, levné, rychlé
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

Přidat komentář

K receptu: Rybí filety s jednoduchým salátem

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Aljašská treska s batáty a zeleninou
  • Filety ze pstruha na smetaně
  • Pečená štika na ruský způsob
  • Rybí filé v aspiku
  • Kapr dušený na paprice
  • Karbanátky z rybího masa

Další podobné

  • Perkelt z mražené ryby
  • Kapr s kaparovou omáčkou
  • Grilované ryby v alobalu s houbami

Nejvíce se líbí

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    5

  • Hrnečkový perník od našich babiček

    4

  • Ruský boršč

    4

  • Koláč z čerstvých fiků

    2

  • Cibulový koláč
    Cibulový koláč z trouby

    2

  • Velikonoční mazanec jako od babičky

    2

Nejvícekrát v oblíbených

  • Avokádový dip

    1

  • Karbanátky z trouby

    1

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    1

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Zavřít reklamu