1 | Omyté a osušené maso z kapra nakrájíme na porce, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a krátce podusíme na rozehřátém másle. |
2 | Uzenou slaninu nakrájíme na kostičky, osmahneme, přidáme cibuli nakrájenou nadrobno, zelenou papriku nakrájenou na kolečka. |
3 | Vše zaprášíme trochou mleté červené papriky a udusíme téměř doměkka. |
4 | Do udušené papriky vložíme porce udušené ryby, zalijeme zakysanou smetanou, podle chuti dosolíme a v troubě pod pokličkou dopečeme. |
5 | Při podávání porce kapra posypeme pokrájenou pažitkou. Jako přílohu podáváme opékané brambory. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.