1 | Na tenhle recpet můžeme použít kterýkoli druh čerstvých nebo mražených ryb. |
2 | Na alobal dáme na kostičky nakrájenou slaninu, nakrájenou cibuli, posekanou zelenou petrželku, na plátky pokrájené a udušené žampiony nebo houby. |
3 | Pak trochu osolíme, posypeme mletým pepřem a mletým kmínem. |
4 | Do alobalu nakonec poklademe osolené kousky ryby na které dáme tenké plátky slaniny, a pevně zabalíme do alobalu, aby šťáva nevytékala. |
5 | Položíme na dobře rozehřátý rošt a grilujeme 4 minuty, potom obrátíme a grilujeme 3 minuty. |
6 | Hotové i s alobalem dáme na mísu a odbalíme. Podáváme s pečenými bramborami a zeleninovým salátem. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.