Tento recept mám od babičky, je starý téměř 200 let. Polévka je tak vydatná, že Vás zasytí jako hlavní jídlo 🙂 Ikdyž krajíc hleba není na škodu, u nás ji však konzumujeme samotnou 🙂
1 | Orestujeme si cibulku se slaninou. Nakrájíme klobásku a maso na kousky. Zelí nakrajíme na drobné kousky. |
2 | Vše následně dáme na pekáč, přidáme rajský protlak a všechny ostatní suroviny. Podlijeme pivem. Nebojte se dát pivo celé, alkohol se vypeče 🙂 Ale zároveň dodá jídlu skvělou chuť. |
3 | Pekáč následně přikryjeme alobalem a zhruba 50 minut pečeme na 190 stupňů. Poté odkryjeme alobal a necháme ještě 25-30 minut dopéct. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
Janka10
22.3.2018 @ 13:03
Za mě naprosto skvělý recept 🙂 😛
Leopold
(neregistrovaný uživatel)31.3.2018 @ 9:56
voda nebo vývar se do polévky nedává?
Petr Gnida
(neregistrovaný uživatel)1.4.2018 @ 21:33
Určitě tento recept vyskouším a vypadá velice dobře
Zidlicka
29.11.2022 @ 11:36
Vyřili jsme o víkendu a musím říct, že je naprosto luxusní 🙂