Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Polévka z batátů s brynzou a batátovými chipsy

Polévka z batátů s brynzou a batátovými chipsy
  • author Tvoje kuchařka: Xenia
  • Čas přípravy: 1h
  • Doba vaření: 45min
  • Kuchyně: Slovenská
  • Kategorie: Polévky
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 10.3.2021
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Recept na polévka z batátů s brynzou a batátovými chipsy si zvládnete připravit doma. Polévka z batátů s brynzou a batátovými chipsy je recept, který si zamilujete. Pokud nevyzkoušíte, tak neuvěříte.

Suroviny

  • máslo
  • jedna cibule
  • špetka sušeného zázvoru
  • pět větších sladkých brambor
  • litr drůbežího vývaru
  • sůl
  • sto gramů brynze
  • větší hrnek sójové smetany
  • pár čerstvých lístků petržele
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

V hrnci zpěníme máslo, orestujeme cibuli. Čtyři sladké brambory oloupeme, nakrájíme na kostky, přidáme do hrnce a krátce mícháme na másle a cibuli. Přilijeme vývar, osolíme a vaříme až do změknutí brambor. (Pokud se nechcete trápit se škrábáním a krájením tvrdých brambor, můžete je omýt, zabalit do mokrých papírových obrousků a vložit cca na minutu do mikrovlnky. Budou se lépe loupat i krájet.)

2

Krátce před odstavením přidáme do polévky smetanu a špetku sušeného zázvoru. Nakonec polévku rozmixujeme.

3

Pátý sladký brambor nakrájíme na co nejjemnější plátky, které poklademe na pečící papír, lehce zakapeme olivovým olejem a pečeme do křupava v předem rozpálené troubě. Hotové chipsy přidáváme do polévky až na talíři, stejně jako petrželové lístky a vrchovatou lžíci brynze.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: lahodné, originální, zdravé
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

Přidat komentář

K receptu: Polévka z batátů s brynzou a batátovými chipsy

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Fazolová polévka s lečem
  • Opravdu jednoduchá mrkvová polévka
  • Slovenská vánoční “kapustnica” v dietní verzi
  • Ruský boršč
  • Dýňová polévka s kari a slunečnicovými semínky
  • Nejlepší buřtguláš s brambory podle receptu mojí babičky

Další podobné

  • Krémová polévka z batátů
  • Polévka z vnitřností s kulkami
  • Houbová dobrota od babičky

Nejvíce se líbí

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    5

  • Hrnečkový perník od našich babiček

    4

  • Ruský boršč

    4

  • Velikonoční mazanec jako od babičky

    3

  • Koláč z čerstvých fiků

    2

  • Aljašská treska s batáty a zeleninou

    2

Nejvícekrát v oblíbených

  • Avokádový dip

    1

  • Karbanátky z trouby

    1

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    1

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Zavřít reklamu