1 | Do hrnce pokladu kosti s masem, cibulku, česnek, kořenovou zeleninu, koření, sůl a zalejeme studenou vodou. Jakmile polévka začne vřít, posbíráme pěnu a snížíme teplotu tak, aby jen občas byla vidět bublinka. |
2 | Polévku táhněte 1,5 hodiny hodiny nebo déle. Poté necháme zchládnout a dosolíme. |
3 | Do polévku můžeme pro ozdobu přidat petrželovou nať nebo také mražený hrášek. Polévka je dost masná. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
Adriana
4.12.2017 @ 15:23
Ideální nedělní polévka 🙂
Daska
(neregistrovaný uživatel)10.12.2017 @ 19:39
Urcite dobra.Pridala bych domaci nudle….