Registrovat Přihlásit se Přidat recept
Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit
Rybu si omyjeme, osušíme a zatím dáme stranou.
Na pánvi si rozpálíme olej, n a který vkládáme kousky ryby a opékáme zvolna.
Během tohoto procesu pokapeme rybu citrónovou šťávou, solí, a když je hotová, sundáme a dáme na talíř, kde ozdobíme větvičkou rozmarýnu.
Ohodnoťte recept * (5 bodů je nejlépe)
Uložit do prohlížeče jméno, e-mail a webovou stránku pro budoucí komentáře.
Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.
3
2
1
TvojeKucharka
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2021Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.