Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Toskánska polévka

Toskánska polévka
  • author Tvoje kuchařka: Adriana
  • Doba vaření: 30min
  • Kuchyně: Česká
  • Kategorie: Polévky
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 29.11.2017
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Toskánská polévka. Výborná a jednoduchá polévka, kterou si vaše rodina nebo přátelé zamilují. Vyzkoušejte si podle našeho receptu uvařit výbornou toskánskou polévku.

Suroviny

  • 2 rajčata
  • 500 g kořenové zeleniny
  • 75 g tenkých nudlí
  • 1 cuketa (asi 100 g),
  • toastový chleb (4 kusy)
  • 1 l zeleninového vývaru
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

V osolené vodě si uvaříme nudle. Scedíme je a odložíme stranou.

2

Rajčata dáme spařit vroucí vodou a oloupeme. Rajčata si rozkrájíme na čtvrtiny a zbavíme zrníček. Očištěné rajčata nakrájíme na tenké proužky.

3

Kořenovou zeleninu a cuketu očistíme a pokrájíme nadrobno. Orestujeme a podusíme na horkém oleji. Podlijeme zeleninovým vývarem a vše spolu vaříme asi 15 minut.

4

Odřízneme kůrku z chleba a střídku nařežeme na malé kostičky. Pánev si potřeme stroužkem česneku, rozpustíme v ní lžíci másla a opečeme chlebové kostky.

5

Do hotové polévky dáme nakrájená rajčata, nudle a opečené chlebové kostky. Posypeme petrželkou. Dobrou chuť.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: polévka, rychlá, zeleninová
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

1 komentář

skolka

1.12.2017 @ 12:18

Nádherně nazdobené 🙂

Přidat komentář

K receptu: Toskánska polévka

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Fazolová polévka s lečem
  • Polévka z batátů s brynzou a batátovými chipsy
  • Opravdu jednoduchá mrkvová polévka
  • Slovenská vánoční “kapustnica” v dietní verzi
  • Ruský boršč
  • Dýňová polévka s kari a slunečnicovými semínky

Další podobné

  • Nejlepší buřtguláš s brambory podle receptu mojí babičky
  • Krémová polévka z batátů
  • Polévka z vnitřností s kulkami

Nejvíce se líbí

  • Koláč z čerstvých fiků

    3

  • Smažené vepřové maso s rýží

    3

  • Banánový chléb - zdravá a chutná svačina
    Banánový chléb – zdravá a chutná svačina

    2

  • Letní ovocná ”gebuzina”

    1

  • Pečená zelenina s hermelínem

    1

  • Rýže se smaženou cibulkou a chilli

    1

Nejvícekrát v oblíbených

  • Smažené vepřové maso s rýží

    1

  • Banánový chléb - zdravá a chutná svačina
    Banánový chléb – zdravá a chutná svačina

    1

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Zavřít reklamu