1 | Maso omyjeme a nakrájíme jako na řízky. Naklepeme. Okořeníme sladkou paprikou, pepřem a solí. Potřeme hořčicí a prolisovaným česnekem. Naskládáme na sebe a zalijeme mlékem. Marinujeme asi 1 den. |
2 | Po uplynutí jednoho dne maso opečeme na oleji z každé strany. Pak přilijeme trochu vody a na mírném ohni dusíme dokud je maso měkké. |
3 | Zatím si oloupeme cibuli, překrojíme na polovinu a nakrájíme na plátky. Opečeme do zlata. |
4 | Cibattu nakrojíme na poloviny, tak aby vznikla kapsa. Potřeme hořčicí, obložíme salátem, sýrem, masem, cibulí a servírujeme. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.