Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Sviečkovica s husími játry

Sviečkovica s husími játry
  • author Tvoje kuchařka: Adriana
  • Doba vaření: 1h
  • Kuchyně: Česká
  • Kategorie: Vepřové
    Maso
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 14.10.2018
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Sviečkovica recepty. Tento recept na sviečkovicu s husími játry si zvládnete připravit doma. Sviečkovica s husími játry je recept, který si zamilujete. Pokud nevyzkoušíte, tak neuvěříte.

Suroviny

  • 600 g očištěné svíčkové
  • 80 g oleje
  • 40 g másla
  • 100 g husích jater
  • konzervovaných žampionů
  • sůl
  • Pepř
  • Worcester
  • 1 dl červeného vína
  • kečup
  • 1 dl vývaru
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

Očištěnou svíčkovou nakrájíme na plátky (na 1 porci 2 kusy), mírně naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme worcesterem, zformujeme do kulatého tvaru a z obou stran prudko opečeme na rozehřátém oleji tak, aby uvnitř zůstaly růžové (na anglický způsob).

2

Současně s řezy svíčkové opečeme husí játra nakrájenou na silnější plátky. Přebytečný olej z pánve slijeme, do výpeku přidáme máslo, vývar, víno a kečup a vaříme, dokud se šťáva nezačne oddělovat od tuku.

3

Při podávání řezy polijeme šťávou a obložíme plátky husích jater a Žampionová hlavičkami.

4

Jako přílohu podáváme opékané brambory nebo brambory připravené na másle a zeleninové saláty.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: játra, maso, svíčková
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

Přidat komentář

K receptu: Sviečkovica s husími játry

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Smažené vepřové maso s rýží
  • Ražniči opékané na pánvi
  • Masový salát s fazolemi
  • Pečený bůček s bramborem
  • Medailonky z vepřové panenky s bylinkovou směsí
  • Štrasburská roláda

Další podobné

  • Opékané vepřové uši se sýrem
  • Srbské vepřové ražniči
  • Nejlepší plněné zelí podle 150 let starého receptu

Nejvíce se líbí

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    5

  • Ruský boršč

    4

  • Domácí těsto na pizzu z bílého jogurtu

    3

  • Kynuté meruňkové knedlíky

    3

  • Borůvkové kynuté knedlíky

    3

  • Hrnečkový perník od našich babiček

    3

Nejvícekrát v oblíbených

  • Domácí těsto na pizzu z bílého jogurtu

    2

  • Avokádový dip

    1

  • Karbanátky z trouby

    1

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    1

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Používáme cookies k analýze návštěvnosti, poskytování služeb sociálních sítí a personalizaci obsahu tak, abychom mohli tuto stránku provozovat k Vaší spokojenosti a uživatelskému pohodlí. Budete-li pokračovat v prohlížení webu beze změny nastavení, předpokládáme, že s tímto souhlasíte. Více info
Zavřít reklamu