1 | Omytý a osušený vepřový bůček nakrájíme na menší kousky. Na rozehřátém tuku zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno. |
2 | Přidáme maso a pepř, osolíme, mírně podlijeme vodou nebo vývarem a pod pokličkou za občasného promíchání udusíme do měkka. |
3 | Vychladlé brambory pokrájíme na kolečka, osolíme, přidáme posekanou zelenou petrželku, pepř, zelený hrášek a vše spolu dobře promícháme. |
4 | Do vymazaného pekáče nebo jiné vhodné ohnivzdorné nádoby střídavě klademe brambory, maso a brambory a v horké troubě zapečeme. Pak zalijeme vejci rozšlehanými v mléce a upečeme do zlata. |
5 | Jako přílohu podáváme různé saláty ze syrové zeleniny. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.