Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Ražniči opékané na pánvi

Ražniči opékané na pánvi
  • author Tvoje kuchařka: Adriana
  • Doba vaření: 1h
  • Kuchyně: Česká
  • Kategorie: Vepřové
    Maso
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 1.11.2018
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Recept na ražniči na pánvi si zvládnete připravit doma. Opékané ražniči na pánvi je recept, který si zamilujete. Pokud nevyzkoušíte, tak neuvěříte.

Suroviny

  • 400 g vepřové panenky
  • 100 g domácí klobásy
  • 250 g telecí jater
  • 120 g oravské slaniny
  • 100 g oleje
  • sůl
  • Pepř
  • Mletá červená paprika
  • 2 stroužky česneku
  • 5 dl bílého vína
  • polovina citronu
  • 2 rajčata
  • 2 zelené papriky
  • 60 g másla
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

Z umytého a osušeného masa stáhneme povrchové blány, maso pokrájíme křížem přes vlákna na silnější plátky, natřeme rozetřeným česnekem, pokapeme olejem, vínem a citrónovou šťávou a necháme asi 30 minut odležet.

2

Játra pokrájíme na menší kousky a zabalíme do tenkých plátků slaniny. Takto připravené maso a telecí játra napichujeme na jehlici střídavě s kolečky klobásy a plátky zelené papriky, osolíme, opepříme, opaprikujene a ze všech stran na rozehřátém oleji prudce opečeme do zlata.

3

Tuk po opékání slijeme a do výpeku přidáme máslo, ve kterém krátce podusíme opečenou směs na jehlicí.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: játra, panenka, ražniči, slanina
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

Přidat komentář

K receptu: Ražniči opékané na pánvi

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Smažené vepřové maso s rýží
  • Masový salát s fazolemi
  • Pečený bůček s bramborem
  • Medailonky z vepřové panenky s bylinkovou směsí
  • Sviečkovica s husími játry
  • Štrasburská roláda

Další podobné

  • Opékané vepřové uši se sýrem
  • Srbské vepřové ražniči
  • Nejlepší plněné zelí podle 150 let starého receptu

Nejvíce se líbí

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    5

  • Hrnečkový perník od našich babiček

    4

  • Ruský boršč

    4

  • Velikonoční mazanec jako od babičky

    2

  • Koláč z čerstvých fiků

    2

  • Cibulový koláč
    Cibulový koláč z trouby

    2

Nejvícekrát v oblíbených

  • Avokádový dip

    1

  • Karbanátky z trouby

    1

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    1

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Zavřít reklamu