1 | Z umytého a osušeného masa stáhneme povrchové blány, maso pokrájíme křížem přes vlákna na silnější plátky, natřeme rozetřeným česnekem, pokapeme olejem, vínem a citrónovou šťávou a necháme asi 30 minut odležet. |
2 | Játra pokrájíme na menší kousky a zabalíme do tenkých plátků slaniny. Takto připravené maso a telecí játra napichujeme na jehlici střídavě s kolečky klobásy a plátky zelené papriky, osolíme, opepříme, opaprikujene a ze všech stran na rozehřátém oleji prudce opečeme do zlata. |
3 | Tuk po opékání slijeme a do výpeku přidáme máslo, ve kterém krátce podusíme opečenou směs na jehlicí. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.