Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Štrasburská roláda

Štrasburská roláda
  • author Tvoje kuchařka: Adriana
  • Doba vaření: 1h
  • Kuchyně: Česká
  • Kategorie: Vepřové
    Maso
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 14.10.2018
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Recept na štrasburskou roládu si zvládnete připravit doma. Štrasburská roláda je recept, který si zamilujete. Pokud nevyzkoušíte, tak neuvěříte.

Suroviny

  • 600 g očištěné svíčkové
  • 150 g husích jater
  • 100 uvařené šunky
  • 60 g uzené slaniny
  • 1 vejce
  • 20 g tuku
  • Pepř
  • Vývar nebo voda
  • sůl
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

Odleželou, umytou a čistou utěrkou osušenou svíčkovou odblaníme, rozkrojíme na plát v podobě obdélníku, zlehka naklepeme, osolíme a opepříme.

2

Na takto upravenou svíčkovou postupně klademe tenké plátky šunky, husích jater, kolečka vejce uvařeného natvrdo a plátky uzené slaniny.

3

Potom svíčkovou svineme na roládu, převážeme tenkým motouzem, ze všech stran opečeme na rozehřátém tuku, podlijeme horkým vývarem a za občasného přelévání vlastní šťávou pečeme v troubě asi 20 minut.

4

Hotovou roládu nakrájíme na porce, poklademe na teplý talíř, podlijeme vlastní šťávou a zjemňuje čerstvým máslem.

5

Jako přílohu podáváme dušenou rýži nebo vařené brambory. posypané sekanou zelenou petrželkou.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: maso, roláda, vepřové
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

Přidat komentář

K receptu: Štrasburská roláda

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Smažené vepřové maso s rýží
  • Ražniči opékané na pánvi
  • Masový salát s fazolemi
  • Pečený bůček s bramborem
  • Medailonky z vepřové panenky s bylinkovou směsí
  • Sviečkovica s husími játry

Další podobné

  • Opékané vepřové uši se sýrem
  • Srbské vepřové ražniči
  • Nejlepší plněné zelí podle 150 let starého receptu

Nejvíce se líbí

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    5

  • Ruský boršč

    4

  • Domácí těsto na pizzu z bílého jogurtu

    3

  • Hrnečkový perník od našich babiček

    3

  • Cibulový koláč
    Cibulový koláč z trouby

    2

  • Kynuté meruňkové knedlíky

    2

Nejvícekrát v oblíbených

  • Domácí těsto na pizzu z bílého jogurtu

    2

  • Avokádový dip

    1

  • Karbanátky z trouby

    1

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    1

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Používáme cookies k analýze návštěvnosti, poskytování služeb sociálních sítí a personalizaci obsahu tak, abychom mohli tuto stránku provozovat k Vaší spokojenosti a uživatelskému pohodlí. Budete-li pokračovat v prohlížení webu beze změny nastavení, předpokládáme, že s tímto souhlasíte. Více info
Zavřít reklamu