Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Srbské vepřové ražniči

Srbské vepřové ražniči
  • author Tvoje kuchařka: Adriana
  • Doba vaření: 1h
  • Kuchyně: Česká
  • Kategorie: Vepřové
    Maso
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 6.10.2018
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Recept na srbské vepřové ražniči si zvládnete připravit doma. Srbské vepřové ražniči je recept, který si zamilujete. Pokud nevyzkoušíte, tak neuvěříte.

Suroviny

  • 600 g vepřové panenky
  • 80 g oleje
  • sůl
  • Mletý černý Koření
  • 250 g očištěné cibule
  • 60 g uzené slaniny
  • 200g rajčat
  • 150g houby
  • 200 g konzervovaného leča
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

Z umytého a osušeného masa stáhneme povrchové blány, maso pokrájíme křížem přes vlákna na hrubší plátky, mírně naklepeme, osolíme a opepříme.

2

Takto upravené maso napichujeme na jehlici střídavě s plátky slaniny a hrubšími kolečky cibule, scherry rajčat a houbama.

3

Pak ražniči ze všech stran na rozehřátém oleji prudce opečeme do zlata. Do výpeku přidáme lečo, podle chuti dosolíme a krátce podusíme.

4

Při podávání ražniči podlijeme menším množstvím horkého leča. Jako přílohu podáváme opékané nebo smažené brambory, připadne chléb.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: lečo, maso, panenka, ražniči, špíz
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

Přidat komentář

K receptu: Srbské vepřové ražniči

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Smažené vepřové maso s rýží
  • Ražniči opékané na pánvi
  • Masový salát s fazolemi
  • Pečený bůček s bramborem
  • Medailonky z vepřové panenky s bylinkovou směsí
  • Sviečkovica s husími játry

Další podobné

  • Štrasburská roláda
  • Opékané vepřové uši se sýrem
  • Nejlepší plněné zelí podle 150 let starého receptu

Nejvíce se líbí

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    5

  • Hrnečkový perník od našich babiček

    4

  • Ruský boršč

    4

  • Velikonoční mazanec jako od babičky

    3

  • Koláč z čerstvých fiků

    2

  • Aljašská treska s batáty a zeleninou

    2

Nejvícekrát v oblíbených

  • Avokádový dip

    1

  • Karbanátky z trouby

    1

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    1

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Zavřít reklamu