1 | Krkovičku omyjeme a nakrájíme na řízky. Po stranách jemně nakrojíme, aby se při opékání okraje nekroutily. Na pánev dáme olej a maso zprudka opékáme. |
2 | by se při opékání okraje nekroutily. Na pánev dáme olej a maso zprudka opékáme. V druhém hrnci si uděláme karamel (cukr rozpustíme v pánvi). Karamel zalijeme uvařeným bujónem Masox. Do této vařící šťávy přidáme opečené kousky masa. Necháme vřít asi 15 – 20 minut. |
3 | Do šťávy pak přidáme asi 5 plátků pokrájeného zázvoru. Dochutíme ústřičnou omáčkou, solí a pepřem. Celé to ještě zahustíme Solamylem. Podáváme s rýží. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.