1 | Z vykostěných, umytých a osušených prsou stáhneme kůži, maso nařežeme na řízky, zlehka naklepeme, osolíme, obalíme moukou, vejci rozšlehanými ve smetaně, strouhankou a z obou stran na rozehřátém oleji osmažíme do zlata. |
2 | Vykostěných, umytých a osušených prsou stáhneme kůži, maso nařežeme na řízky (na 1 porci 2 kusy), zlehka naklepeme, osolíme, obalíme moukou, vejci rozšlehanými ve smetaně, strouhankou a z obou stran na rozehřátém oleji osmažíme do zlata. |
3 | Jako přílohu podáváme vařené brambory, bramborovou kaši nebo dušenou rýži a zeleninové či ovocné saláty nebo kompoty. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.