1 | Maso odblaníme, prošpikujeme uzenou slaninou pokrájenou na hrubší nudličky, osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na rozehřátém tuku. |
2 | Na zbylém tuku osmahneme do zlata cibuli a citron, pokrájené na plátky. Pak přidáme mouku, rajčatový protlak, cukr, celé bílý pepř, bobkový list a sardelovou pastu, osmahneme, zalijeme vodou nebo vývarem. |
3 | Vložíme opečeného zajíce, dochutíme hořčicí a udusíme do měkka. Šťávu přecedíme, přidáme kysanou smetanu, bílé víno a okurky pokrájené na nudličky. |
4 | Necháme přejít varem. Porce zajíce uložíme na talíře a polijeme omáčkou. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.