1 | Vepřové maso umeleme, osolíme, přidáme pepř, posekanou cibuli, zelenou petrželku a vejce, dobře promícháme a rozdělíme na 8 stejných dílů. |
2 | Plátky bůčku rozložíme, na každý položíme polovinu očištěné papriky. Na ni dáme palice z masa, stočíme, spojíme kovovou jehlicí, párátkem nebo obvážeme bílou nití, povrchu trochu osolíme, opaprikujeme, poklademe na rozehřátý rošt a z obou stran pečeme 5-7 minut. |
3 | Hotové poklademe na teplou mísu, nýt nebo jehlice odstraníme, obložíme bramborovou kaší nebo vařenými bramborami sypanými sekanou zelenou petrželkou a pokapeme olejem. |
4 | Podáváme se zeleninovým salátem nebo s houbami naloženými octem. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.