1 | Vepřové a hovězí maso omyjeme, osušíme čistou utěrkou, pokrájíme, umeleme v masovém mlýnku, přidáme nastrouhanou cibuli, česnek, pepř, vejce, mletou červenou papriku, sůl a vše spolu zpracujeme. |
2 | Potom směs rozválíme na podlouhlý plát, položíme na něj Spišskou klobásu, svineme a za občasného podlévání na vymazaném pekáči v horké troubě upečeme do zlata. |
3 | Upečené maso vyjmeme, výpek zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme a dobře povaříme. |
4 | Pokrájené porce selské pochoutky poklademe na teplý talíř a podlijeme vlastní šťávou. Jako přílohu podáváme bramborovou kaši a různé saláty ze syrové zeleniny. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.