1 | Hovězí maso zpracujeme na řízky, omyjeme, naklepeme, osolíme, trochu opepříme. Na každý plátek dáme čtvrtku natvrdo uvařeného vajíčka, kousek kyselé okurky a slaniny nebo několik koleček klobásy. |
2 | Řízky přehneme, kraje spojíme kovovou jehlicí nebo hustší nitkou a na sádle s cibulí dusíme do měkka. |
3 | Hotové vyjmeme, nitky odstraníme a šťávu zahustíme moukou. Namísto vajíčka můžeme použít míchané vejce, které rozetřeme na poloviny řízků, na to dáme okurku, klobásu, řízky přehneme a kraje spojíme kovovou jehlicí. |
4 | Podáváme s bramborami a se zeleninovým salátem. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.