1 | Tento recept bude velmi snadný. Maso si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Nakrájíme na silnější plátky. Na pánvi si rozpálíme olej. Maso si osolíme, opepříme a po krajích jemně potřeme kečupem. |
2 | Vkládáme na pánev a opékáme až doměkka. Mezitím si omyjeme chřest, kterému ještě odřízneme konce a rajčata. Chřest si spaříme zhruba tři minuty ve vroucí osolené vodě, vyndáme a zchladíme. |
3 | Na talíř si naaranžujeme plátky masa a jako oblohu chřest a rajčata. Pokud by někdo chtěl ještě nějakou další přílohu, může se použít i pečivo. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
Caterine
13.12.2017 @ 23:42
Chřest je málo využívanou přílohou, ale je pro zdraví člověka výborný. Děkuji za jeho připomenutí !
luciskaskalaku
15.12.2017 @ 13:43
Výborná pochoutka, pro velké akce jako dělané