Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Zapékané vepřové řízky

Zapékané vepřové řízky
  • author Tvoje kuchařka: Adriana
  • Doba vaření: 1h
  • Kuchyně: Česká
  • Kategorie: Vepřové
    Maso
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 9.8.2018
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Recept na zapékané vepřové řízky si zvládnete připravit doma. Zapékané vepřové řízky je recept, který si zamilujete. Pokud nevyzkoušíte, tak neuvěříte.

Suroviny

  • 400 g vepřové kýty bez kosti
  • 200 g vařené šunky
  • 200 g tvrdého sýra (ementálu, parmezánu)
  • 200 g žampionů
  • 20 g másla
  • 2 dl zakysané smetany
  • 100 g tuku
  • 40 g cibule
  • Zelená petrželka
  • Pepř
  • sůl
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

Očištěné, omyté a osušené maso nakrájíme na řízky, které vyklepeme, okrajové blány nařízneme (aby se při opékání nekroutili).

2

Z obou stran osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém tuku. Na tuku po opékání zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme očištěné a umyté žampiony pokrájené na kolečka a udusíme do měkka.

3

Opečené řízky poklademe na pekáč vymazaný máslem, každý řízek potřeme udušení žampiony a přikryjeme plátky šunky a tenkými plátky sýra.

4

Takto upravené řízky zalijeme zakysanou smetanou a dáme zapéct do horké trouby na 5 až 10 minut.

5

Jako přílohu podáváme vařené nebo opékané brambory, posypané sekanou zelenou petrželkou.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: maso, řízky, vepřové, zapékané
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

Přidat komentář

K receptu: Zapékané vepřové řízky

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Smažené vepřové maso s rýží
  • Ražniči opékané na pánvi
  • Masový salát s fazolemi
  • Pečený bůček s bramborem
  • Medailonky z vepřové panenky s bylinkovou směsí
  • Sviečkovica s husími játry

Další podobné

  • Štrasburská roláda
  • Opékané vepřové uši se sýrem
  • Srbské vepřové ražniči

Nejvíce se líbí

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    5

  • Ruský boršč

    4

  • Hrnečkový perník od našich babiček

    4

  • Cibulový koláč
    Cibulový koláč z trouby

    2

  • Velikonoční mazanec jako od babičky

    2

  • Koláč z čerstvých fiků

    2

Nejvícekrát v oblíbených

  • Avokádový dip

    1

  • Karbanátky z trouby

    1

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    1

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Zavřít reklamu