Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Divočák na zelenině se slaninou

Divočák na zelenině se slaninou
  • author Tvoje kuchařka: Adriana
  • Doba vaření: 45min
  • Kuchyně: Česká
  • Kategorie: Ostatní
    Maso
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 17.7.2018
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Recept na divočáka na zelenině zvládnete připravit doma. Divočák na zelenině se připravuje se slaninou, která receptu dodá skvělou chuť. Tento recept si zamilujte. Pokud nevyzkoušíte, tak neuvěříte.

Suroviny

  • 600g masa z divočáka
  • 30g slaniny
  • 30g syrového uzeného masa
  • 40g vepřový tuk
  • 30g cibule
  • sůl
  • 60g zeleniny
  • 1 lžíce mouky
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

Slaninu a uzené maso nakrájíme na tenké malé proužky. Maso z divočáka omyjeme, odblaníme, střídavě ho prošpikujeme proužky slaniny a uzeného masa a osolíme.

2

Na horkém tuku osmahneme cibuli a očištěnou, nakrájenou míchanou zeleninu (mrkev, celer, petržel), přidáme na připravené maso.

3

Podlijeme horkou vodou a v troubě udusíme do měkka. Pak maso vyjmeme a nakrájíme. Omáčku zahustíme moukou, povaříme, přecedíme a protlačíme zeleninu do ní.

4

Podáváme s nudlemi smíchanými s osmaženou strouhankou nebo s bramborovými škubánky a se zeleninovým salátem.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: divočák, lopatka, maso, slanina, špikované, uzenina
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

Přidat komentář

K receptu: Divočák na zelenině se slaninou

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Krůtí maso s hlívou na paprice
  • Karbanátky z trouby
  • Přirodní telecí žebírka
  • Telecí filé se žampiony
  • Řecké ragú s hráškem a mrkví
  • Zajíc podle hajného

Další podobné

  • Smažené řízky z krocana
  • Mini roličky z telecího masa
  • Vepřové srdce na paprice

Nejvíce se líbí

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    5

  • Ruský boršč

    4

  • Borůvkové kynuté knedlíky

    3

  • Hrnečkový perník od našich babiček

    3

  • Domácí těsto na pizzu z bílého jogurtu

    3

  • Kynuté meruňkové knedlíky

    3

Nejvícekrát v oblíbených

  • Domácí těsto na pizzu z bílého jogurtu

    2

  • Avokádový dip

    1

  • Karbanátky z trouby

    1

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    1

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Používáme cookies k analýze návštěvnosti, poskytování služeb sociálních sítí a personalizaci obsahu tak, abychom mohli tuto stránku provozovat k Vaší spokojenosti a uživatelskému pohodlí. Budete-li pokračovat v prohlížení webu beze změny nastavení, předpokládáme, že s tímto souhlasíte. Více info
Zavřít reklamu