1 | Slaninu a uzené maso nakrájíme na tenké malé proužky. Maso z divočáka omyjeme, odblaníme, střídavě ho prošpikujeme proužky slaniny a uzeného masa a osolíme. |
2 | Na horkém tuku osmahneme cibuli a očištěnou, nakrájenou míchanou zeleninu (mrkev, celer, petržel), přidáme na připravené maso. |
3 | Podlijeme horkou vodou a v troubě udusíme do měkka. Pak maso vyjmeme a nakrájíme. Omáčku zahustíme moukou, povaříme, přecedíme a protlačíme zeleninu do ní. |
4 | Podáváme s nudlemi smíchanými s osmaženou strouhankou nebo s bramborovými škubánky a se zeleninovým salátem. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.