Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Králík po provensálsku

Králík po provensálsku
  • author Tvoje kuchařka: Adriana
  • Čas přípravy: 15min
  • Doba vaření: 1h
  • Kuchyně: Česká
  • Kategorie: Ostatní
    Maso
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 27.3.2018
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Králík po provensálsku. Vypadá výrobně a ještě lépe chutná. Nevěříte? Vyzkoušejte a ohodnoťte tento online recept na králíka po provensálsku.

Suroviny

  • 1 králík
  • 8 plátků slaniny
  • 1 lžíce sušeného tymiánu
  • 8 stroužků česneku
  • sůl
  • koření
  • 100 ml oleje
  • 4 rajčata
  • petrželka
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

Králíka očistíme, omyjeme a rozdělíme na 8 porcí. Maso osolíme, opepříme, potřeme česnekem a posypeme tymiánem. Jednotlivé porce zabalíme do plátků slaniny a zpevníme párátkem.

2

Na pánvi rozohrejme olej a maso ze všech stran opečeme. Zapékací mísu vytřeme olejem a přidáme upečené maso. Obložíme nakrájenými rajčaty, posypeme petrželkou a tymiánem.

3

Králíka podlijeme vodou a pečeme dozlatova. Během pečení maso obracíme a poléváme výpekem.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: králik, pečený
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

Přidat komentář

K receptu: Králík po provensálsku

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Krůtí maso s hlívou na paprice
  • Karbanátky z trouby
  • Přirodní telecí žebírka
  • Telecí filé se žampiony
  • Řecké ragú s hráškem a mrkví
  • Zajíc podle hajného

Další podobné

  • Smažené řízky z krocana
  • Mini roličky z telecího masa
  • Vepřové srdce na paprice

Nejvíce se líbí

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    5

  • Ruský boršč

    4

  • Hrnečkový perník od našich babiček

    4

  • Cibulový koláč
    Cibulový koláč z trouby

    2

  • Velikonoční mazanec jako od babičky

    2

  • Koláč z čerstvých fiků

    2

Nejvícekrát v oblíbených

  • Avokádový dip

    1

  • Karbanátky z trouby

    1

  • Bramborové pirohy plněné uzeným masem

    1

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Zavřít reklamu