Online Recepty

Registrovat Přihlásit se Přidat recept

  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
  • Recepty
  • Nejlepší recepty
  • Články
  • Vložit recept
  • Komentáře
  • Diskuze
  • Nejlepší kuchaři a kuchařky
  • FOOD FESTIVAL
  • Přihlášení / Registrace
  • Můj profil
Máte lepší recept?

Recept - Kýta z divočáka s vínem a povidly

Kýta z divočáka s vínem a povidly
  • author Tvoje kuchařka: Adriana
  • Doba vaření: 1h
  • Kuchyně: Česká
  • Kategorie: Ostatní
    Maso
  • Stupeň obtížnosti:
  • Vloženo: 12.7.2018
  • Hodnocení:
hodnotit recept

Recept na kýtu z divočáka na víně zvládnete připravit doma. Kýta z divočáka je recept, který si zamilujete. Pokud nevyzkoušíte, tak neuvěříte.

Suroviny

  • 600g stehna z divočáka
  • 40g vepřový tuk
  • 20g cibule
  • 50g zeleniny
  • mouka
  • Marináda

  • 20g vepřový tuk
  • 20g hladké mouky
  • sůl
  • 3-4 lžíce šípkové povidly
  • cukr
  • 250 dl šípkového nebo červeného vína
  • worčestrová omáčka
  • koření (sůl, pepř)
  •  

    Jak se Vám tento recept povedl? Pochlubte se!
    Vložit vlastní fotografii

    Chcete-li vložit vlastní fotku k receptu, musíte se přihlásit

Postup přípravy receptu

1

Maso odblaníme a zalijeme studenou marinádou. Na sádle osmahneme čerstvou zeleninu a cibuli, přidáme maso, podlijeme marinádou a udusíme do měkka.

2

Během dušení podléváme podle potřeby marinádou. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme bledou jíškou, povaříme, podle potřeby rozředíme vodou.

3

Přecedíme a do hotové omáčky zamícháme přetištěnou lisovanou zeleninu. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s rýži.


  • Recept se mi líbí
  • Počet zobrazení
  • Do oblíbených
  • Vytisknout
Znáte lepší recept? Přidejte jej to kuchařky zde.
Recept obsahuje: divočák, kýta, maso, povidla, víno
Zachutnalo Vám? Sdílejte recept s přáteli!
Sdílet na Facebooku

Další recepty

Přidat komentář

K receptu: Kýta z divočáka s vínem a povidly

Přihlásit přes Facebook
nebo
nebo
Přihlásit přes FacebookFacebook

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (z důvodu zabránění spamu).

Sledujte náš Instagram

[instagram-feed followtext="Sledovat na Instagramu" buttontext="Další fotky jídel"]

Sledujte náš Instagram

Pochlubte se vlastním receptem


Přidat oblíbený recept

Podobné recepty

  • Krůtí maso s hlívou na paprice
  • Karbanátky z trouby
  • Přirodní telecí žebírka
  • Telecí filé se žampiony
  • Řecké ragú s hráškem a mrkví
  • Zajíc podle hajného

Další podobné

  • Smažené řízky z krocana
  • Mini roličky z telecího masa
  • Vepřové srdce na paprice

Nejvíce se líbí

  • Domácí vlašský salát podle ČSN

    33

  • Kynuté knedlíky s povidly a mákem

    11

  • Smažený celer se šunkou

    5

  • Ruský boršč

    4

  • Smažený květákový řízek po Řecku

    3

  • Vařená čočka

    3

Nejvícekrát v oblíbených

  • Domácí těsto na pizzu z bílého jogurtu

    2

  • Masový salát s fazolemi

    1

  • Domácí vlašský salát podle ČSN

    1

  • Fantastické smažené karbanátky s americkými bramborami a koprovou omáčkou

    1

  • Kynuté knedlíky s povidly a mákem

    1

Sledujte náš Facebook

TvojeKucharka

Copyright © TvojeKucharka.cz   2017 - 2020
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.

Web využívá obrázky zdarma z Pixabay.com.

Všeobecné podmínky   -   Kontakt

Používáme cookies k analýze návštěvnosti, poskytování služeb sociálních sítí a personalizaci obsahu tak, abychom mohli tuto stránku provozovat k Vaší spokojenosti a uživatelskému pohodlí. Budete-li pokračovat v prohlížení webu beze změny nastavení, předpokládáme, že s tímto souhlasíte. Více info
Zavřít reklamu