1 | Umyjte a osušené maso nakrájíme na menší plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a zabalíme do tenkých plátků slaniny. |
2 | Takto upravené maso napíchneme střídavě s plátky cibule a vavřínu na jehlici, pokapeme citrónovou šťávou,olejem a necháme v chladničce 2 až 3 hodiny odležet. |
3 | Odleželý šašlik ze všech stran opečeme na rozehřátém oleji do zlata. Přebytečný tuk slijeme a do výpeku přidáme pažitkové máslo, ve kterém krátce podusíme opečené šašlík. |
4 | Šašlik podáváme politý výpekem a ozdobený čtvrtky rajčat. kolečky zelené papriky a kadeřavou zelenou petrželkou. Jako přílohu podáváme smažené brambory a zeleninové saláty |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.