Dort, kterým nikdy nic nezkazíte. Zamilují si ho i ti, kteří zdravou výživu nevyhledávají, či k ní mají dokonce odpor… Pokud jim neprozradíte, že v dortu je nastrouhaná mrkev, věřte, že
nic nepoznají! 😉
Místo přimíchání čokolády rovnou do těsta můžete zapíchat větší kousky čokolády již do upečeného těsta a každý pak ucítí uprostřed cupcaku jemné, sladké křupnutí.
Toto brownies má svoji zajímavou aspecifickou chuť. Těsto je po upečení krásně měkkoučké a nadýchané! Navíc se v něm vytvoří
takováto zvláštní bublinková textura.
Toto brownies je lepší až druhý den, chutě se přes noc pěkně rozloží.
Lehký a zdravý dezert nebo svačina – jablka upečená v troubě završena směsí z ovesných vloček. Recept pochází přímo z Ameriky, jenom je oproti původní přeslazené verzi (co také čekat od Američanů, že? 😉 ubrána spousta cukru. Pokud máte dostatečně sladká jablka, je bláznovství ještě přidávat cukr.
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2021
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.