1 | Hovězí steaky budou v tomto receptu takovou tou klasikou. Maso si omyjme pod tekoucí vodou a osušíme. Smícháme si tuto marinádu – slunečnicový olej, sůl, mletá sladká paprika, med a světlé pivo. V této směsi necháme steaky tři dny – 72 hodin. Po uplynutí této lhůty si maso vyndáme z marinády a vkládáme na rozpálený gril, kde grilujeme zprudka po obou stranách. Hotové steaky si vyndáme na talíř, ozdobíme kouskem rozmarýnu a přejdeme k hranolkům. |
2 | Brambory si oloupeme, omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Nakrájíme si je na hranolky a dáme smažit do rozpáleného oleje. Smažíme dočervena a solíme až na talíři. Kdybychom je solily během smažení, tak by rychle ztvrdly a těžko by se jedly. A ještě k zelenině. |
3 | Mrkev si oloupeme a spolu s brokolicí si ji omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Mrkev nakrájíme na menší kousky, brokolici rozebereme na růžičky a dáme je spolu vařit do osolené vody. Uvařenou mrkev a brokolici scedíme a dáme na talíř k masu. Ještě si otřeme plechovku sterilovaného hrášku, scedíme a hrášek přidáme na talíř ke všemu ostatnímu. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.
skolka
1.12.2017 @ 12:17
Vypadá to moc hezky!!!