1 | Maso omyjeme, nakrájíme na menší kostky, dáme na rozpuštěný tuk, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osolíme a přikryté dusíme. Během dušení často podléváme. |
2 | Maso se nemá dusit, ale spíše vařit. Z masti a mouky uděláme bledou jíšku, rozředíme ji vodou nebo odvarem z kostí a zeleniny. |
3 | Přidáme šťávu z udušeného masa, mletou červenou papriku, osolíme, povaříme a přidáme podušené maso. |
4 | Do hotového přilijeme červené víno, dobře spolu zahřejeme a necháme na mírném teple odstát alespoň ¼ hodiny. |
5 | Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s rýží dušenou s rozinkami. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.