1 | Zaječí maso odblaníme, omyjeme, osušíme, prošpikujeme slaninou pokrájenou na nudličky a osolíme. |
2 | Na rozehřátém tuku osmahneme omytou, očištěnou a opláchnutou kořenovou zeleninu, citron a cibuli, pokrájené na kolečka, přidáme nové koření, vložíme připravené maso. |
3 | Podlijeme vývarem nebo vodou a za občasného polévání vlastní šťávou udusíme do měkka. |
4 | Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na porce, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a dobře povaříme. |
5 | Uvařenou šťávu dochutíme octem, solí a cukrem a před podáváním zjemníme červeným vínem. Jako přílohu podáváme houskové knedlíky nebo vařené brambory. |
Copyright © TvojeKucharka.cz 2017 - 2024
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.