Maso
Cibulkové kuřecí maso
Pečené kuře s nádivkou
Šlehačkové kuřecí prsa
Masovo – zeleninové taštičky
Hovězí Wellington
Nutriční hodnoty: https://www.calorie-charts.info/beef-wellington
Steak s vinnou redukcí
Na výběr masa si dejte velký pozor. Kupovat maso v běžném supermarketu rozhodně nedoporučuji. Je důležité na mase nešetřit a zajít k dobrému řezníkovi, u kterého seženete kvalitní vyzrálé steakové maso, a který vám s výběrem jistě poradí.
Řízky v sezamu
Kari omáčka s kuřecími kousky
Žampionová omáčka
Servírujeme s libovolnými těstovinami nebo rýží. V receptu celozrnné špaldové špagety,
Krůtí maso s cuketou
Kuře přikryté zeleninou
Kuřecí stehna na hlívě ústřičné
Vepřové masíčko s mrkví
Kuřecí Stroganoff
Fajn kuře v kabátě
Mikulášská paštika z drůbežích jater
Klopsy v sýrovém krému
Uzená chuťovka
Uvařené maso lze použít i do jiných jídel – například do šunkafleků, nebo do kuskusu, či zapéct se zeleninou a podobně. Vodu po zředění můžeme použít jako základ pro uzenou polévku.