Steak s vinnou redukcí

Na výběr masa si dejte velký pozor. Kupovat maso v běžném supermarketu rozhodně nedoporučuji. Je důležité na mase nešetřit a zajít k dobrému řezníkovi, u kterého seženete kvalitní vyzrálé steakové maso, a který vám s výběrem jistě poradí.

author Recept od: Elisse

Kuřecí špíz

Lehký a zdravý oběd 🙂

author Recept od: Adriana

Žampionová omáčka

Servírujeme s libovolnými těstovinami nebo rýží. V receptu celozrnné špaldové špagety,

author Recept od: Elisse

Hovězí Wellington

Nutriční hodnoty: https://www.calorie-charts.info/beef-wellington

author Recept od: David

Uzená chuťovka

Uvařené maso lze použít i do jiných jídel – například do šunkafleků, nebo do kuskusu, či zapéct se zeleninou a podobně. Vodu po zředění můžeme použít jako základ pro uzenou polévku.

author Recept od: Tagra