Maso
Cibulkové kuřecí maso

Pečené kuře s nádivkou

Šlehačkové kuřecí prsa

Masovo – zeleninové taštičky

Hovězí Wellington
Nutriční hodnoty: https://www.calorie-charts.info/beef-wellington

Steak s vinnou redukcí
Na výběr masa si dejte velký pozor. Kupovat maso v běžném supermarketu rozhodně nedoporučuji. Je důležité na mase nešetřit a zajít k dobrému řezníkovi, u kterého seženete kvalitní vyzrálé steakové maso, a který vám s výběrem jistě poradí.

Řízky v sezamu

Kari omáčka s kuřecími kousky

Žampionová omáčka
Servírujeme s libovolnými těstovinami nebo rýží. V receptu celozrnné špaldové špagety,

Krůtí maso s cuketou

Kuře přikryté zeleninou

Kuřecí stehna na hlívě ústřičné

Vepřové masíčko s mrkví

Kuřecí Stroganoff

Fajn kuře v kabátě

Mikulášská paštika z drůbežích jater

Klopsy v sýrovém krému

Uzená chuťovka
Uvařené maso lze použít i do jiných jídel – například do šunkafleků, nebo do kuskusu, či zapéct se zeleninou a podobně. Vodu po zředění můžeme použít jako základ pro uzenou polévku.

Jehněčí maso s bůčkem a bramborem

Myslivecká pečeně s rýží

Pečená hovězí kýta se zeleninou

Mleté maso v závinu

Hovězí guláš

Vepřové restované maso s vejci

Kuřecí maso s hráškem a mrkví

Králičí játra s cibulí

Karbanátky s dresinkem
