Fantastické vepřové řízky pečené v troubě ve speciálním těstíčku

PS: Na smažené si po tomto receptu ani nevzpomenete! 🙂

author Recept od: Karol

Steak s vinnou redukcí

Na výběr masa si dejte velký pozor. Kupovat maso v běžném supermarketu rozhodně nedoporučuji. Je důležité na mase nešetřit a zajít k dobrému řezníkovi, u kterého seženete kvalitní vyzrálé steakové maso, a který vám s výběrem jistě poradí.

author Recept od: Elisse

Kuřecí špíz

Lehký a zdravý oběd 🙂

author Recept od: Adriana

Maďarský guláš (ten můj)

Příprava je 90% úspěchu, vždy to bylo a bude. Jednou jsem to podcenil a nebylo to ono. Proto už nikdy nepodcením přípravu základů.

author Recept od: Rene

Žampionová omáčka

Servírujeme s libovolnými těstovinami nebo rýží. V receptu celozrnné špaldové špagety,

author Recept od: Elisse

Uzená chuťovka

Uvařené maso lze použít i do jiných jídel – například do šunkafleků, nebo do kuskusu, či zapéct se zeleninou a podobně. Vodu po zředění můžeme použít jako základ pro uzenou polévku.

author Recept od: Tagra