Rybí recepty
Losos s bylinkovou omáčkou

Rybí filé na česneku

Losos v parmazánovo-mandlové krustě

Skrytá ryba

Mahu mahu se zeleninovou směsí

Ryba ve vínovém těstíčku

Ryba na orientální způsob

Ryba na zelenině

Kapr na másle v troubě

Pstruh v marinádě s máslem

Ryba s vínovou omáčkou

Štika na houbách

Pečené ryby marinované

Grilované ryby v alobalu s houbami

Kapr s kaparovou omáčkou

Perkelt z mražené ryby

Karbanátky z rybího masa

Kapr dušený na paprice

Pečená štika na ruský způsob

Rybí filé v aspiku

Filety ze pstruha na smetaně

Aljašská treska s batáty a zeleninou
Treska aljašská (100 g)
Energetická hodnota 234 kJ
Bílkoviny 12 g
Sacharidy 0,5 g
Tuky 0,4 g
Vláknina –

Rybí filety s jednoduchým salátem
